Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Tillbehör

 

Eftersom man behöver lite tillbehör till sitt musicerande och instrumentbyggande så tillhandahåller vi några efterfrågade varor, priser inklusive moms:

Trumskinn

 

Vi har trumskinn av get i olika storlekar, som man kan fästa över diverse rör eller kärl, och också använda för att laga befintliga trummor och tamburiner mm som gått sönder.  Storlekar som finns är 20 cm, 25 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm och  60 cm.  Priser  50 - 150:-.

Stämskruvar

 

Ska man bygga stränginstrument kan man vilja använda fabrikstillverkade stämskruvar för att få största precision i stämningen. Vi har enstaka skruvar i vänster- eller högerutförande. Pris 30:-

 

Pianotråd

Ett standard- strängmaterial, som kan användas i många sammanhang. Du kan köpa en hel rulle eller en viss längd. Just nu har vi 0.3 mm, vilken är lagom lätthanterlig för "mellanstora" stränginstrument.

 

 

Strängar

På grund av efterfrågan har vi också vanliga gitarrsträngar.  För akustisk gitarr finns nylonsträngar eller stålsträngar, de senare i två grovlekar.  Därtill finns strängar för  elgitarr.  Pris 75:- per set.

 

Batterier

1.5 volt LR 44 , till bland annat Ljudburkarna, Pris 10:-

 

Harts

Till stråkar behöver man något som gör dem sträva - fiolharts till ändamålet kommer snart.

 


UPP

TILL BESTÄLLNINGSFORMULÄRET  

TILL STARTSIDAN

Coding by Campbell WebDev